WPO VEBINĀRS - Co-Packing trends and perspectives

Š.g. 29. augustā notika Pasaules Iepakojuma Organizācijas (World Packaging Organisation / WPO) organizētais starptautiskais vebinārs CoPackaging Trends and Perspectives, par privāto preču zīmju un citu iepakotāju tendencēm un perspektīvām.


Vebināru vadīja un diskusijā piedalījās WPO prezidente Luciana Pellegrino un WPO viceprezidente ilgtspējas un pārtikas taupības jautājumos Nerida Kelton. Vebināra ievadā Pellegrino pastāstīja par aktualitātēm, galvenajiem WPO darbības virzieniem un tuvāko mēnešu pasākumiem, tai skaitā darbu iesniegšanu starptautiskajā konkursā WorldStar for Packaging.


Savukārt pieredzē un zināšanās dalījās Eiropas Iepakotāju Asociācijas izpilddirektors Tom Knipscheer, iepazīstinot ar asociācijas pamatdarbību, nozares izaicinājumiem, likumdošanas izmaiņām, iepakojuma radītā piesārņojuma problēmām, ilgtspējas risinājumiem u.c. iepakojuma un iepakošanas tendencēm.


Semināra izskaņā Nerida Kelton vadīja jautājumu un atbilžu sadaļu, kur diskusijas dalībnieki meklēja atbildes uz klausītāju interesējošajiem jautājumiem. Vebināru klausījās vairāk kā 350 nozares profesionāļi no dažādām pasaules valstīm. Ja neizdevās noklausīties vebināru tiešsaistē, tad vebināra ieraksts pieejams šeit.